Search products in TuugoSearch businesses in Tuugo
  • UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN
  • UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN
  • UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN
  • UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN
UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN
1/4
Add Evaluation

UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN

1.5 RM p/ft
UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN DARI AL AQSA CARPETS

Bila dah duduk rumah baru ternampak ruangan tidak terurus? Damparkan sahaja rumput tiruan dari Al Aqsa Carpets. Dengan sekelip mata ruangan anda akan tampil memukau dan kemas. Kami terdapat pelbagai jenis rumput tiruan untuk anda miliki dengan harga kilang. Jom datang sendiri ke cawangan Al Aqsa Carpets Factory Outlet atau hubungi saleperson kami ya! Dapatkan sebelum terlewat. Anda juga boleh beli secara online melalui platform kami!

LINK:
https://aqsaonlinestore.com.my

SHOPEE
https://shopee.com.my/alaqsacarpets

LAZADA
https://www.lazada.com.my/shop/al-aqsa-carpets

PRO GRASS CARPET 👇👇
CIK NATASHA : 0162248425
https://bit.ly/2RpvgK3

LOKASI KAMI 👇👇
AL AQSA CARPETS FACTORY OUTLET STORE: Desa Latania, Seksyen 36, Shah Alam

#alaqsacarpets #aqsafloor #rumputtiruan #aqsagrass #artificialgrass #artificialgrassmalaysia #artificialgrassselangor #rumputpalsu #rumputcarpet #rumputpalsu #fakegrass #outdoorgrass #grass #homedeco #balkoni #flooring #rumputtiruanmurah #glamdeco #impiana #sales #pospercuma #decorrumah #ALAQSACARPETSDFACTORYOUTLET #ACFOS #AQSAGRASS #AQSATIKARGETAH
REQUEST A QUOTE
SELLER

CARPET TILES EKSKLUSIF HARGA 3X LEBIH RENDAH!!

( 10 products )
Details
Contact forms
  • 011
  • Message
Details
Location
AL AQSA CARPETS FACTORY OUTLET STORE: Desa Latania, Seksyen 36, Shah Alam
Selangor Darul Ehsan - Shah Alam
Categories
https://static.tuugo.my/images/548/408/04_.jpg https://static.tuugo.my/images/579/972/03_.jpg https://static.tuugo.my/images/924/944/02_.jpg https://static.tuugo.my/images/62/843/01_.jpg
HomeAll Products
Add Evaluation
Poor
Fair
Good
Very good
Excellent
Rate and write a review of

UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN

Other search results for:

UBAHSUAI KEDIAMAN ANDA DENGAN PELBAGAI JENIS RUMPUT TIRUAN

Pemberitahuan Perlaksanaan Garis Panduan Ubahsuai Rumah ...
http://www.mpkj.gov.my/ms/mpkj/pusat-media/pengumuman/pemberitahuan-perlaksanaan-garis-panduan-ubahsuai-rumah-sesebuahrumah

sila ambil perhatiankepada para pemilik dan pemohon/perunding yang ingin mengemukakan permohonan renovasi kediaman merangkumi rumah sesebuah/rumah berkembar/rumah teres (hakmilik individu sahaja)garis panduan ubah suai rumahuntuk maklumat lanjut sila hadir ke jabatan kawalan bangunan, menara mpkj, jalan cempaka putih off jalan semenyih, 43000 kajang, selangor.

Details
REQUEST TO REMOVE
12 Tips Dan Petua Ubahsuai Dapur [Wajib Baca] - Bidadari.My
https://bidadari.my/ubahsuai-dapur/

Ubahsuai dapur atau renovate dapur adalah perkara yang menyeronokkan! Pasti mak-mak excited nak masak dengan dapur baru kan? Tetapi jangan gelojoh, takut-takut tersilap ubahsuai dapur pula nanti. Sebelum ubah dapur, terdapat beberapa faktor yang harus anda titik beratkan dan perlu berbincang dengan kontraktor anda. Ubahsuai dapur atau renovate dapur adalah perkara yang menyeronokkan! …

Details
REQUEST TO REMOVE
Kontraktor ditahan perdaya orang ramai bina, ubahsuai ...
https://www.hmetro.com.my/mutakhir/2020/11/641964/kontraktor-ditahan-perdaya-orang-ramai-bina-ubahsuai-rumah

15/11/2020 · Kontraktor ditahan perdaya orang ramai bina, ubahsuai rumah. GAMBAR hiasan. Zuliaty Zulkiffli [email protected] Alor Setar: Polis menahan seorang kontraktor kerana disyaki memperdaya orang ramai dalam urusan pembinaan dan pengubahsuaian rumah …

Details
REQUEST TO REMOVE
Surat perjanjian ubahsuai rumah - Lowyat.NET
https://forum.lowyat.net/topic/3003596/all

01/10/2014 · Surat perjanjian ubahsuai rumah, House renovation agreement . views Sifha238: Oct 22 2013, 08:14 PM, updated 8y ago. Show posts by this member only | Post #1. Casual. Junior Member 453 posts Joined: Oct 2009. Want to renovate house around 80k, anyone know where can get agreement letter ? i sure got one to be signed by both me and the contractor ...

Details
REQUEST TO REMOVE
5 Tip Ubahsuai Rumah Menjadi Elegan Tanpa Perlu Berbelanja ...
https://www.thevocket.com/5-tip-ubahsuai-rumah-gaya-elegan-tanpa-perlu-berbelanja-besar/

12/07/2015 · Inginkan ubahsuai elegan yang lebih menjimatkan? Kami ada caranya! Tips #1 : Kosongkan Rumah Anda Dari Sentuhan Silam. Bila sahaja anda terima rumah second-hand anda, tentunya masih terdapat perabot lama, tirai yang usang, barangan kelengkapan yang masih elok tetapi ditinggalkan dan sebagainya. Jangan terasa sayang dengan barang-barang ini.

Details
REQUEST TO REMOVE
11 Idea Ubah Suai Muka Depan Rumah Teres Anda
https://www.thevocket.com/11-idea-ubah-suai-muka-depan-rumah-teres-anda/

27/01/2016 · Ini pula rumah teres dua tingkat di Singapura yang telah diubah menjadi tiga tingkat. Rupa depan rumah ini mengaplikasikan bilah-bilah besi yang boleh digerakkan ke kiri atau ke kanan bagi mencipta ruang pengudaraan yang baik.

Details
REQUEST TO REMOVE
Pereka Hiasan Dalaman dan Ubahsuai di Sekitar Cyberjaya ...
https://www.majalah.com/?classified.pereka-hiasan-dalaman-dan-ubahsuai-di-sekitar-cyberjaya-putrajaya-sepang-dengkil-nilai.G3C438LYGN

Ubahsuai Pejabat (1474) Ubahsuai Rumah (3812) Urut Tradisional (2591) Usahawan Baja Pertanian (651) Usahawan Benih & Nursery (775) Usahawan Tani (2467) Vending Machine (1197) Web Design Malaysia (4147) Web Media Sosial (2751) Wiring Aircond Plumbing Repair (4458)

Details
REQUEST TO REMOVE
Home | LPPSA Pinjaman Ubahsuai
https://www.ubahsuairumah.my/

23/06/2020 · Pakej Ubahsuai Rumah untuk Kakitangan Kerajaan Melalui Lembaga Pembiayaan Perumahan Sektor Awam (LPPSA) Rekabina Semenanjung Construction (M) Sdn. Bhd.

Details
REQUEST TO REMOVE
Kontraktor ditahan perdaya orang ramai bina, ubahsuai rumah
https://www.msn.com/en-my/news/berita/kontraktor-ditahan-perdaya-orang-ramai-bina-ubahsuai-rumah/ar-BB1b1jPy

Alor Setar: Polis menahan seorang kontraktor kerana disyaki memperdaya orang ramai dalam urusan pembinaan dan pengubahsuaian rumah sehingga menyebabkan kerugian RM535,000.

Details
REQUEST TO REMOVE
Bukan nak menunjuk tapi nak berkongsi info tentang ...
https://lancareno.com/2017/12/tukang-ubahsuai-tandas-rumah.html/

10/12/2017 · So, itu jer yang aku nak share, tapi sebelum tu jom aku summary kan kos keseluruhan ubahsuai tandas ni. Upah tukang & Bahan : RM2,000 Tiles : RM549 Toilet Bowl: RM430 Cabinet Singki : RM300 Cabinet Mirror : RM200 Bfold Door : RM480 Penyangkut : RM12.90 Rak besi : RM15 TOTAL : RM3,986.90. Kos renovation tandas kali ni lebih murah dari yang ...

Details
REQUEST TO REMOVE
A password recovery link was sent to New messages: 0
srv: web02 preNG: 8 ssrNg: 325 afterSSRNg: 0