Close

  We have detected that you are in USA. Don’t you want to visit    USA   www.tuugo.us?

Tempah Baju Kurung
  •  0132819152
         Kuala Lumpur, 55100  http://baju-hijau.blogspot.com/   Catalog & Online Shopping
id0190003120069
Related Content for: Tempah Baju Kurung
 
Butik KNM, www.mybutik2u.com

... Reduce to Clear Inner/Anak Tudung Printed Hijab/Tudung Limited Edition Hijab/Tudung tudung, baju kurung, kebaya, jubah, tempah tudung, brooch, accessories, kurung pahang ...   more

 
Tempah jahit Baju kurung - Clothes for sale Kuala Lumpur ...

NEVER pay in advance to a seller you don't know. JANGAN membuat bayaran pendahuluan kepada pengiklan yang anda tidak kenal. Mudah.my does NOT send any confirmation of ...   more

 
Tempah T-Shirt dan Baju untuk student - Services available ...

Heading:Tempah T-Shirt dan Baju untuk student ... Tempah Baju anda Sekarang!! Anda tentu mencari kilang2 atau kedai2 yg mencetak baju serta supply baju??   more

 
Forum Gateway - Powered by DnP Firewall - Mesra.net ...

Protected by DnP Firewall v1.0 © 2005-2009 ... Protected by DnP Firewall v1.0 © 2005-2009   more

 
Ho Chi Minh City and Hanoi: Tale of two cities | Travelific ...

Malaysia!” or “baju kurung, cantik-cantik” (baju kurung, pretty) to attract Malay-looking customers. The Vietnamese silk that they sell can make lovely baju kurung.   more

 
Kurung Moden - Design Terkini :) (p9918) : www.bazariaonline ...

www.bazariaonline.com Kurung Moden - Design Terkini :) (p9918) - Kurung moden ... TEMPAH BAJU KURUNG ONLINE...   more

 
KAIN COTTON/AVAILABLE

kain cotton still availale. juga blh tempah utk buat baju kurung. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18.   more

 
PRE-LOVED plus size..baju kurung n blouse..XL-XXXXL(Page 1 ...

[size=180%][b]Baju Kurung PAHANG 15[/b][/size] [size=180%][b]siap lining[/b][/size] [size=180%][b]-[size=3]tempah sebelum puasa tapi siapnya dah nak abes raya..so dah tak ...   more

 
Levi's Strauss Red Tab M571 Original - Pakaian - Jual Beli ...

Kain ni memang quality. Kalau nak tempah untuk baju kurung pun boleh. So pada sesiapa yang berminat boleh email me : saiorchid@yahoo.com.   more

 
blog promosi baju raya - Maklumat Perniagaan - Jual Beli ...

aiseh,baru tahu pasalni..baruje tempah baju raya ... Important Notice: The views and opinions expressed on the forum or the related ...   more

 
baju kurung purple 2 year (Perak, end time 6/21/2011 1:15:00 ...

baju kurung purple 2 year From: Perak Price: RM18, End Time 6/21/2011 1:15:00 PM MYT, Ship: Malaysia Category: Baby Clothing / Baby, Kids & Mum   more

 
Buy and Sell products for woman at Gaya Wanita Classifieds ...

THIS BATIK CAN MATCH WITH OTHER TEXTILE FOR BAJU KURUNG OR KEBAYA ... Anda berminat untuk menggayakan Baju Kebaya Nyonya pada hari raya nanti? Tempah sekarang sebelum tukang ...   more

 
COTTONZONE » custom-made

baju kurung — pesak, pesak gantung & modern; baju kebaya; baju Kedah; baju Pahang; blouses; shirts; slacks/trousers; skirts; jubah; abaya; dresses.... We can also tailor any other garment ...   more

 
Jom Tengok Baju Kurung Cotton & Chifon Manik - CariGold Forum

BUMP utk ari selasa...mari2 beli baju kurung bermanik...rega bole nego lagi... ... hmmm..good idea...nnt aku tempah...   more

 
[WTS] MODERN KEBAYA (Size: XS-XXXXL)

Kalau confirm nak tempah, you hanya email ukuran yang diperlukan sahaja. ... Added on July 4, 2010, 3:30 pm Kali ini giliran baju kurung moden saiz besar!   more

 
Women's doubts - CARI English Forum

Braper RM korang tempah baju kurung sepasang????? ...2 3 4 5: DragonLady82 28-1-2009: 114/4434: kaishi 6-2-2012 20:51 Ada tak sesiapa ada pengalaman kahwin foreigner?   more

 
www.bazariaonline.com, Free Online Advertising for Malaysians...

17/12/2011 5:46 pm : TEMPAH BAJU KURUNG ONLINE... Menerima tempahan menjahit... - BAJU KURUNG - BAJU KURUNG PAHANG - BAJU KURUNG ...   more

 
Doodle Stitching | My CrazyArtZone

... bunga tu boleh kasi zoom tak? oh ya maya tak buat jual ker baju-baju nih? kalau cheq nak tempah ... baju kurung teluk belanga; baju kurung teluk belanga (leher) dress ala ...   more

 
Merged: Dubai, Emiriah Arab Bersatu(Page 1) - Penerbangan ...

Dubai mmg shopping heaven...ada org dulu2 beli kain dan tempah baju kurung terus.Ada juga beli emas sbb cantik dan murah. Lana posted at 23-3-2006 19:39   more

 
BlogMalaysia.com - Malaysia Blog and Blogger's Directory ...

Beli Tempah Baju [ ] ... Menjual Pelbagai Jenis Pre-Loved Item,seperti skirt, baju kurung, baju melayu dan ...   more

Tempah Baju Kurung55100Kuala Lumpur0132819152